J Being Fantatastic

SimplyFabBag on J Being Fantatasticin ensimmäinen laukkumalli. Laukkua voisi kuvata skarpimmaksi ja kestävämmäksi versioksi perinteisestä kangaskassista. Kahvat ovat sopivan mittaiset olalla kannettavaksi.

Laukussa on käytetty kahta eri pintakäsiteltyä nahkaa: martioitua ja sileää pintanahkaa. Laukut ovat yksivärisiä, mutta pieniä sävyeroja martioidussa ja sileässä nahassa ilmenee.

Haluan oman SimplyFabBagin!

MiniMe on klassisen ajaton ja tyylikäs pikkulaukku joka sopii arkeen remmin kanssa tai juhlaan remmillä tai clutchina, sillä remmi on irrotettava. Sisällä laukussa on sattumanvarainen ja vaihtuva kaunis kuosivuori ja laukun takaa löytyy avotasku johon mahtuu isompikin kännykkä säilöön.

Kaikki MiniMe:t on tehty martioidusta pintanahasta.

Haluan oman MiniMen!

WIthMe on ystäväni inspiroima! Hän toivoi tuotetta joka olisi kooltaan jotain WithYoun ja MiniMen väliltä ja joka olisi helppo ottaa toimiston pöydälle mukaan. Missä kulkisi rahat, kortit, kännykkä ja vaikka autonavain. WithMe on juuri tällainen! Siinä on irrotettava ranneremmi joten sitä voi käyttää joko wristlettinä tai peruslompakkona.

WIthMessä käytetään sileää pintanahkaa.

Haluan oman WithMen!

WithYou on ihana pienisuuri pussukka jossa on 2 korttipaikkaa ja avointa tilaa muille oleelliselle kukkarotarpeille keskellä. With You ilmestyi ensimmäisen kerran 2016 roosanauha kampanjan yhteydessä kirkkaan vaaleanpunaisena. J Being Fantatastic järjestää joka vuosi hyväntekeväisyyskampanjan jolloin osa tuotteiden myynnistä suunnataan jollekin hyväntekeväisyysjärjestölle.

With Youssa käytetään sileää pintanahkaa.

Haluan oman WithYoun!